STUFE KALDAJE ME PELET MARINA IDRO H13 – 4,3-14,4 kW – 413 m3

Rendimenti – 92,4 – 94,2 %
Dimensionet (W-H-D) – 550x1149x601 mm
Pesha neto – 190 kg
Konsumi per ore – 1,1 –3,8 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 24 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Mangall i ri me “5 yje”.
• Dhoma e trashe e djegies se çelikut
• Dera e zjarrit prej gize
• Depozita hermetike
• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ndezja/fikja e ventilimit te perparme
• Ndriçues qeramike per ndezje te shpejte
• Qarkullues i kontrolluar nga PWM
• FPC – Nje sistem adaptiv inovativ per rregullimin dhe mbajtjen konstante te djegies se ajrit me kalimin e kohës
• Zgjedhja e: Qete / e rregullt /
• Integrimi i automatizimit te shtepise me “Alexa” (Amazon).N.B. vetem me modulin WiFi “Grey label” – opsional – dhe duke perdorur aplikacionin Total Control 3.0. Sherbimi dhe pajisja “Alexa” (Amazon) nuk përfshihen
• Kontroll kunder kondensimit
• Konfigurim i lehte
• Kontroll i lehte
• Vetekontroll
• Telekomanda me prekje IR me ndriçim te pasm
• LCD i zi

 

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Thermo

M3 heatable

400- 500

Nominal Kw

< 07, 07-10, 10-15

Types

Stufe