STUFE KALDAJE ME PELET COSTANZA IDRO – 4,8 – 17 KW – 487m3

Rendimenti – 91,9 – 92,2 %
Dimensionet (W-H-D) – 495x1153x593 mm
Pesha neto – 165 kg
Konsumi per ore – 1,1 – 3,8 kg/h
Diametri i tubit – 100 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 27 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Dhoma e djegies prej çeliku te trashe
• Dera e zjarrit dhe mangalli prej gize
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave (pastrim manual)
• Sirtari i hirit i nxjerrshem
• Ventilimi i dhomes se perparme me motor te dedikuar, i perjashtuar
• Ndezes qeramike
• Qarkullues me kontroll PWM
• Siguri termike dhe presioni
• Valvula e sigurise 3 bar
• Rezervuari i zgjerimit
• Valvula e lehtesimit te ajrit
• Treguesi i presionit dhe treguesi i vleres se presionit te ekranit
• Mundesite e daljes se tymit: mbrapa
• Telekomande me prekje IR
• Shfaq masken e zeze me modul Wifi (Vetem per aplikacionin “Total Control 2.0”)

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ajer, Ngrohje

M3 heatable

400- 500

Nominal Kw

> 15, < 07, 07-10, 10-15