STUFE KALDAJE ME DRU LORIET S DSA – 16,8 kW – 481 m3

Rendimenti – 88 %
Dimensionet (W-H-D) – 570 x 1258 x 567 mm
Pesha neto – 203 kg
Konsumi per ore – 4,3 kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar i hirit i nxjerrshem
• Faqe e brendshme e vatres prej gize dhe çeliku
• Dyer dhe siper me gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi i pas djegies (emetime te uleta)
• Marrja e jashtme e ajrit
• Pajisja e sigurise DSA ( Nuk perfshihet valvula DSA)
• Xham qeramik

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Thermo

M3 heatable

400- 500

Nominal Kw

> 15