STUFE KALDAJE ME PELET DIADEMA IDRO EVO – 8 – 28 kW – 803 m3

Rendimenti – 90,7 – 90,94 %
Dimensionet (W-H-D) – 619x1304x698 mm
Pesha neto – 257 kg
Konsumi – 1,9 – 6,4 kg/h
Diametri i tubit – 120 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 53 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Dhoma e djegies prej çeliku te trashe
• Dere zjarri dhe mangall prej gize
• Shkembyes i guaskes dhe tubave (pastrim manual)
• Sirtar i hirit i nxjerrshem
• Pa ventilim
• Ene djegese vete-pastruese
• Ndezese qeramike
• Siguri termike dhe presioni
• Valvul sigurie 3 bar
• Zgjerim rezervuari
• Valvula e lehtesimit te ajrit
• Transduktuesi i presionit dhe treguesi i vleres se presionit te ekranit
• Shikimi i gjere i zjarrit
• Doreza ergonomike
• Mundesite e daljes se tymit: mbrapa
• Telekomande me 9 butona
• Ekran LCD