STUFE KALDAJE ME PELET GUENDA IDRO – 4,6 – 16,2 kW – 465 m3

Rendimenti – 90,6 – 90,9 %
Dimensionet (W-H-D) – 576x1157x621 mm
Pesha neto – 210 kg
Konsumi – 3,7 Kg/h
Diametri i tubit – 100 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 30 Kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Mangall vete-pastrues (Motor pa furça)
• Ndezes qeramik
• Ventilim i dhomes se perparme me motor te dedikuar, i perjashtuar
• Motori i marsheve te ngarkimit te peletit pa furçe
• Qarkullues me kontroll PWM
• Valvula e largimit te ajrit
• Mundesite e daljes se tymit: mbrapa
• Shikimi i gjere i zjarrit
• Transduktor presioni dhe treguesi i vleres se presionit
• Dhoma e djegies prej çeliku te trashe
• Doreza ergonomike
• Dera e zjarrit dhe mangalli prej gize
• Sonda e dhomes se djegies
• Shkembyesi i guaskes dhe tubit (pastrim manual)
• Siguria termike dhe presioni
• Rezervuari i zgjerimit
• Valvula e sigurise 3 bar
• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Telekomanda me prekje IR me ndriçim te pasem
• LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ngrohje

M3 heatable

400- 500

Nominal Kw

> 15, < 07, 07-10, 10-15

Types

Stufe