STUFE KALDAJE ME PELET ISIDORA IDRO H20 – 6,9 – 23,2 kW – 665 m3

Rendimenti – 89,9 – 90,7 %
Dimensionet (W-H-D) – 597x1243x708 mm
Pesha neto – 235 kg
Konsumi – 1,6-5,3 Kg/h
Diametri i tubit – 100 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 38 Kg
Etiketa e energjise – A++

Categories: ,

Description

• Mangall vete-pastrues (Motor pa furçe)
• Ndezes qeramike
• Kuti ingranazhi pa furçe per ushqimin e peletit
• Qarkullues me kontroll PWM
• Valvula e lehtesimit te ajrit
• Ventilim i dhomes se siperme me motor te dedikuar, i perjashtuar
• Mundesi per daljen e tymit ne dalje: ne linje
• Transformues presioni dhe presioni i ekranit treguesi i vleres
• Dhoma e djegies prej çeliku te trashe
• Doreze ergonomike
• Dere zjarri dhe mangall prej gize
• Rezervuari hermetik
• Sonda e dhomes se djegies
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave (pastrim manual)
• Siguria termike dhe presioni
• Shikimi i gjere nga zjarri
• Rezervuari i zgjerimit
• Valvula e sigurise 3 bar
• Sirtari i hirit i nxjerrshem
• Telekomanda me prekje IR me drite te pasme
• Ekrani i maskes se zeze me Wi-Fi te integruar (Aplikacioni “Total Control 2.0”)

Additional information

More
Advantages

Linja evolucionit

Fuel

Pelet

Heating

Thermo

M3 heatable

> 500

Nominal Kw

> 15, < 07, 07-10, 10-15

Types

Stufe