STUFE KALDAJE ME PELET RAFFAELLA IDRO H18 – 5,4 – 21,7 kw – 623 m3

Rendimenti – 92,8 – 93,8 %
Dimensionet (W-H-D) – 633x1176x626 mm
Pesha neto – 214 kg
Konsumi per ore – 1,2 – 4,8 Kg/h
Diametri i tubit – 100 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 35 Kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Dhoma e djegies prej çeliku te trashe
• Dera e zjarrit dhe mangalli prej gize
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave (pastrim manual)
• Rezervuari hermetik
• Sirtari i hirit i nxjerrshem
• Ventilimi i dhomes se perparme me motor te dedikuar, i perjashtuar
• Ndezes qeramik
• Qarkullues me kontroll PWM
• Termik dhe siguria e presionit
• Valvula e sigurisë 3 bar
• Rezervuari i zgjerimit
• Valvula e lehtesimit te ajrit
• Transduktuesi i presionit dhe treguesi i vleres se presionit te ekranit
• Shikimi i gjere i zjarrit
• Mundesite e daljes se tymit: mbrapa
• Sistemi inovativ adaptiv per te rregulluar dhe madje edhe hyrjen e ajrit te djegies
• Telekomande me prekje IR
• LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Thermo

M3 heatable

> 500

Nominal Kw

> 15, < 07, 07-10, 10-15

Types

Stufe