STUFE KALDAJE ME PELET ROSANNA IDRO – 4,1 – 14,2 kW – 407 m3

Rendimenti – 91,1 – 92,9 %
Dimensionet (W-H-D) – 511x1150x632 mm
Pesha neto – 163 kg
Konsumi – 0,9-3,2 Kg/h
Diametri i tubit – 100 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 27 Kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Shkembyesi i guaskes dhe tubit (pastrim manual)
• Ventilimi i dhomes se perparme me motor te dedikuar, i perjashtuar
• Qarkullues me kontroll PWM
• Ndezes qeramik
• Transduktor i presionit dhe tregues i vleres se presionit te ekranit
• Mundesite e daljes se tymit: mbrapa
• Valvula e sigurise 3 bar
• Dhoma e djegies ne çeliku i trashe
• Valvula e heqjes se ajrit
• Doreze ergonomike
• Dere zjarri dhe mangall prej gize
• Siguri termike dhe presioni
• Rezervuari i zgjerimit
• Sirtari i hirit i nxjerrshem
• Telekomande me prekje IR me ndriçim te pasme
• LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Thermo

M3 heatable

250-400, 400- 500

Nominal Kw

< 07, 07-10, 10-15

Types

Stufe