STUFE ME DRU NICOLETTA – 8 kW – 229 m3

Rendimenti – 80,9%
Dimensionet (W-H-D) – 587x980x572 mm
Pesha neto – 168 kg
Konsumi per ore – 2,3 kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqen e brendshme te vatres prej gize
• Dyer ne gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Sirtar druri i nxjerrshem
• Xham qeramike
• Veshje majolike e punuar me dore

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10

Types

Stufe