STUFE ME DRU MARLENA – 7,5 kW – 215 m3

Rendimenti – 86,5 %
Dimensionet (W-H-D) – 465x1060x475mm
Pesha neto – 140 kg
Konsumi per ore – 2,0 kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Strukture teresisht ne gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem me nje pajisje te vetme terheqjeje per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Marrja e ajrit te jashtem
• Xham qeramik i lakuar
• Shikim i gjere zjarri
• Doreze ergonomike

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10

Types

Stufe