STUFE ME DRU JENNIFER EPS – 8 kW – 229 m3

Rendimenti – 87,6 %
Dimensionet (W-H-D) – 702x1470x550 mm
Pesha neto – 143 kg
Konsumi per ore – 2,2 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Strukture teresisht ne gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Marrja e ajrit te jashtem
• Sistemi EPS per rikuperimin e nxehtesise me tub te emaluar (Ø 150 H 500) me turbolator te brendshem
• Xham qeramike
• Trungje deri ne 50 cm * Derisa stoqet zgjasin

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10

Types

Stufe