STUFE ME DRU ISOTTA ME FURRE EVO – 9,7 kW – 278 m3

Rendimenti – 87,7 %
Dimensionet (W-H-D) – 795x1244x530 mm
Pesha neto – 296 kg
Konsumi per ore – 2,6 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Strukturë teresisht ne gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Furre çeliku e emaluar prej porcelani 39 l me brendesi prej guri lave
• Raft furre i kromuar
• Dera e ngarkimit te perparme dhe anesore
• Xham qeramike

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

07-10

Types

Stufe