STUFE ME DRU HELGA EVO – 7,3 kW – 209 m3

Rendimenti – 86,8 %
Dimensionet (W-H-D) – 524x1122x509 mm
Pesha neto – 183kg
Konsumi per ore – 2,0 kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e sigurise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Vatra flake vertikale
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Pjesa e siperme, dera dhe bazamenti prej gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Marrja e ajrit te jashtem
• Xham qeramik i lakuar
• Shikim i gjerë zjarri

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10

Types

Stufe