STUFE ME DRU GIULIETTA X 4.0 – 6,5 kW – 186 m3

Rendimenti – 81,7 %
Dimensionet (W-H-D) – 487x706x430 mm
Pesha neto – 120 kg
Konsumi per ore – 1,85 kg/h
Diametri i tubit – 120 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Strukture teresisht ne gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Xham qeramike

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07

Types

Stufe