STUFE ME PELET ANGY – 2,5-7 kW – 201 m3

Rendimenti – 91,3 –94,3 %
Dimensionet (W-H-D) – 506 x 886 x 560 mm
Pesha neto – 91 kg
Konsumi per ore – 0,6 –1,5 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 11 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Shkembyes nxehtesie me siperfaqe rrezatuese
• Ventilim me PRO AIR SETUP, i perjashtuar
• Ndarje hiri e levizshme
• Dere, vater dhe mangall prej gize
• Opsioni i daljes se shkarkimit te tymit: prapa
• Mangall i levizshem per pastrim te lehte
• Ndarje hiri e levizshme
• Kontrolli i temperatures se dhomes me funksion AUTOMATIC
• Integrimi i automatizimit te shtepise me “Alexa”
• Kontroll i lehte
• Vetekontroll
• Konfigurim i lehte
• Telekomanda radio me “pajisje dore”, me funksion termostati
• Ekran me Wi-Fi te integruar

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ajer

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07

Types

Stufe

Advantages

Linja evolucionit