STUFE ME PELET DAHIANA PLUS VFS – 3- 10 kW – 287 m3

Rendimenti – 89,6 – 91,6 %
Dimensionet (W-H-D) – 525x1080x602 mm
Pesha neto – 162 kg
Konsumi per ore – 0,7 – 2,3 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 30 kg
Etiketa e energjise – A+

SKU: 1285503 Categories: ,

Description

• Dere, vater dhe mangall prej gize
• Shkembyesi i nxehtesise me guaske dhe tub
• Opsioni i daljes se shkarkimit te tymit: prapa ne bosht
• Ventilim i dhomes me 2 motore te dedikuar. Opsioni i daljes se ajrit përpara (i parazgjedhur) ose me i larte gjate instalimit
• Ventilim i dhomes me funksion AUTO / COMFORT
• Kanal me motor te dedikuar deri ne 8 metra, i kontrolluar ne menyre termostatike dhe i levizshem
• Opsionet e daljes se kanalit (Ø80 mm): prapa
• Funksioni AIR ZONE CONTROL per kanalizimin
• Ndarje hiri e levizshme
• Depozita e magazinimit te peletit me kapacitet te larte (~ 30 kg)
• Vatra mund te hiqet nga personeli i autorizuar i sherbimit
• Konfigurim i lehte
• Kontroll i lehte
• Vetekontroll
• Ekran LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Kanalizueshme

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

< 07, 07-10

Types

Stufe