STUFE ME PELET EVELYNE IDRO 2.0 – 5,3-18 kW – 517 m3

Rendimenti – 93,5 – 95,9 %
Dimensionet (W-H-D) – 878 x 1098x 412 mm
Pesha neto – 209 kg
Konsumi per ore – 1,1 – 4,0 kg/h
Diametri i tubit – 100 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 27 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Mangall vetepastrues (motor pa furça)
• Standardi i xhamit me ekran te zi
• Ventilim i dhomes se siperme me motor te dedikuar, i perjashtuar
• Ndezese qeramike
• Qarkullues me kontroll PWM
• Valvula e lehtesimit te ajrit
• Mundesite e daljes se tymit: mbrapa, siperme, destro anesore
• Thellesi e reduktuar (e holle)
• Treguesi i presionit dhe treguesi i vleres se presionit te ekranit
• Dhoma e djegies prej çeliku te trashe
• Dere zjarri dhe mangall prej gize
• Sonda e dhomes se djegies
• Dere e dyfishte: Dere e jashtme me xham te sheshte te temperuar
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave (pastrim manual)
• Moduli i urgjences
• Siguria termike dhe presioni
• Rezervuari i zgjerimit
• Valvul sigurie 3 bar
• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Kontroll me aparat “dora” te kontrolluar me radio, me funksion termostati
• Wi-Fi i integruar (Aplikacioni “Total Control 2.0”)

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ajer

M3 heatable

> 500

Nominal Kw

> 15, < 07, 07-10, 10-15

Types

Stufe

Advantages

Linja evolucionit