STUFE ME PELET ILARY 2,5-8 kW – 230 m3

Rendimenti – 91,5 – 94,7 %
Dimensionet (W-H-D) – 501 x 1007 x 558 mm
Pesha neto – 101 kg
Konsumi per ore – 0,5 –1,8 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 15 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Shkembyesi i nxehtesise me guaske dhe tub
• Dere, vater dhe mangall prej gize
• Ventilim me PRO AIR SETUP
• Ndarje hiri e levizshme
• Dere e dyfishte xhami qeramike
• Kontroll i lehte
• Vetekontroll
• Konfigurim i lehte
• Mangall i levizshem per pastrim te lehte
• Kontrolli i temperatures se dhomes me funksion AUTOMATIC
• Integrimi i automatizimit te shtëpise me “Alexa”
• Telekomanda radio me “pajisje dore”, me funksion termostati
• Ekran me Wi-Fi te integruar (aplikacioni “Total Control 3.0”)

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ajer

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07, 07-10

Types

Stufe

Advantages

Linja evolucionit