STUFE ME PELET KATIA 11 – 3,4-11 kW – 316 m3

Rendimenti – 91,4 – 93,9 %
Dimensionet (W-H-D) – 515x1082x572 mm
Pesha neto – 155 kg
Konsumi per ore – 0,8 – 2,5 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 20 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Ventilim me PRO AIR SETUP, i perjashtuar
• Shkembyesi i nxehtesise me guaske dhe tub
• Kontrolli i temperatures se dhomes me funksion AUTOMATIC
• Motori i ngarkimit te peletit pa furçe
• Mangall vetepastrues me motor Brushless
• Ndriçues qeramike per ndezje te shpejte
• Derë, vater dhe mangall prej gize
• Dere dopio xhami
• Xham qeramik i lakuar
• Sonda e dhomes se djegies
• Integrimi i automatizimit te shtepise me “Alexa”
• Kontroll i lehte
• Vetekontroll
• Konfigurim i lehte
• Telekomanda radio me “pajisje dore”, me funksion termostati
• Ekran me Wi-Fi te integruar (aplikacioni “Total Control 3.0”)

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ajer

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

< 07, 07-10, 10-15

Types

Stufe

Advantages

Linja evolucionit