STUFE ME PELET GABRIELLA PLUS – 3,5-8 kW – 230 m3

Rendimenti – 94 – 94,1 %
Dimensionet (W-H-D) – 750 x 1077 x 350 mm
Pesha neto – 132 kg – PT 160 kg
Konsumi per ore – 0,8 – 1,8 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 15 Kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Shkembyesi i guaskes dhe tubave
• Ventilim i dhomes se siperme me motor te dedikuar, me funksion Comfort
• Sistem kanalizimi me motor te dedikuar, deri ne 8 mt., termostabil, i perjashtuar
• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Mundesite e daljes se tymit: pjesa e siperme e pasme, siper
• Ene djegese e nxjerrshme per pastrim te lehte
• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Prekje IR me ndriçim te pasme
• LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07, 07-10

Types

Stufe

Advantages

Linja evolucionit