STUFE ME PELET SHARON PLUS – 3,5-10 kW – 287 m3

Rendimenti – 91,0 – 91,7 %
Dimensionet (W-H-D) – 900 x 1150 x 290 mm
Pesha neto – 155 kg
Konsumi per ore – 0,8 – 2,3 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 21 Kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Ventilim i dhomes se siperme me motor te dedikuar, i perjashtuar
• Zemer ne te bardhe zjarrdurues (Extra-ker)
• Wi-Fi i integruar (Aplikacioni “Total Control 2.0”)
• Sistem kanalizimi me motor te dedikuar deri ne 8 mt., termostabil, i perjashtuar
• Ndezese qeramike
• Ene djegese e nxjerrshme per pastrim te lehte
• Mundesite e daljes se tymit: prapa, siper
• Mundesite e daljes se sistemit te kanalizimit (Ø80 mm): prapa
• Shkembyes nxehtesie me siperfaqe rrezatuese
• Dere dyshe: Dere e jashtme prej qelqi qeramike
• Shikim i gjere zjarri
• Thellesi e reduktuar (e holle)
• Moduli i urgjences
• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Dere zjarri dhe mangall prej gize
• Me funksionin AUTOMATIC te aktivizuar, soba menaxhon fuqine dalese ne menyre qe temperatura e dhomes e vendosur nga perdoruesi te mbetet konstante. Kjo minimizon luhatjet e energjise ne dobi te komfortit termik dhe akustik
• Me AIR ZONE CONTROL (AZC) shpejtesia e rrotullimit te ventilatorit kanalizohet me synimin per te maksimizuar transmetimin e fuqise termike ne mjedisin me kanale
• Kontroll me pajisje “dora” te kontrolluar me radio, me funksion termostati

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

< 07, 07-10

Types

Stufe

Advantages

Linja evolucionit