STUFE ME PELET TERRY PLUS – 3,5-12,1 kW – 347 m3

Rendimenti – 92,0 – 94,0 %
Dimensionet (W-H-D) – 569x1151x598 mm
Pesha neto – 206 kg
Konsumi per ore – 0,8 – 2,7 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 29 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Ndezese qeramike
• Sistem me kanal te dyfishte me dy motore te dedikuar deri në 8 mt., i qendrueshëm termik, i perjashtuar
• Mangall vetepastrues (motor pa furça)
• Kambio pa furçe per ushqimin e peletit
• Mundesite e daljes se tymit: prapa
• Mundesite e daljes se sistemit te kanalizimit (Ø80 mm): prapa
• Ventilim i dhomes se perparme me motor te dedikuar, me funksion Comfort
• Vater e nxjerrshme (vetem me asistence te autorizuar)
• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Doreze ergonomike
• Sonda e dhomes se djegies
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave (pastrim manual)
• Moduli i urgjences
• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Kontroll me aparat “dora” te kontrolluar me radio, me funksion termostati

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

< 07, 07-10, 10-15

Types

Stufe

Advantages

Linja evolucionit