STUFE ME PELET TEODORA EVO – 2,5-8 kW – 229 m3

Rendimenti – 90,8 – 94 %
Dimensionet (W-H-D) – 610x739x644 mm
Pesha neto – 139 kg
Konsumi per ore – 0,5 – 1,8 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 14 Kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Vatra, zjarri i deres dhe mangall ne gize
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave (pastrim manual)
• Depozita hermetike
• Ventilim i dhomes se perparme me motor te dedikuar, me funksion Comfort
• Doreze ergonomike
• Vater e nxjerrshme (vetem me asistence te autorizuar)
• Mundesite e daljes se tymit ne dalje: te rreshtuara nga pas
• Strukture teresisht ne gize te emaluar
• Prekja IR ne distance
• Pajisje standarde: telekomande me prekje IR; LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Kanalizueshme

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07, 07-10

Types

Stufe