STUFE ME PELET SOUVENIR STEEL EVO – 3,4-10,2 kW – 293 m3

Rendimenti – 90,8 – 93 %
Dimensionet (W-H-D) – 821x1124x343 mm
Pesha neto – 141 kg
Konsumi per ore – 0,8-2,3 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 19 Kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave (pastrim manual)
• Ventilim i dhomes se perparme / Sistem kanalizimi deri ne 6 mt., devijuar manualisht
• Mundesite e daljes se sistemit te kanalizimit (Ø80 mm): mbrapa, siperme, anash djathtas
• Mundesite e daljes se tymit: mbrapa, anash djathtas siper
• Vater e nxjerrshme (vetem me asistence te autorizuar)
• Telekomanda me prekje IR
• LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Kanalizueshme

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

< 07, 07-10, 10-15

Types

Stufe