STUFE ME PELET SINFONY – 3,4-11 kW – 315 m3

Rendimenti – 91,4 – 93,9 %
Dimensionet (W-H-D) – 480 x 1140 x 560 mm
Pesha neto – 173 kg
Konsumi per ore – 0,8 – 2,5 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 22 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Ndezese qeramike
• Kambio pa furçe per ushqimin e peletit
• Ventilim i dhomes se siperme me motor te dedikuar, i perjashtuar
• Mangall vetepastrues (motor pa furça)
• Mundesite e daljes se tymit: prapa
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave
• Sonda e dhomes se djegies
• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Moduli i urgjences
• Dere teke me qeramike dopio xham
• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Doreze e levizshme me ndarje ruajtese
• Kontroll me aparat “dora” te kontrolluar me radio, me funksion termostati

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ajer

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

< 07, 07-10, 10-15

Types

Stufe

Advantages

Linja evolucionit