STUFE ME PELET PAMELA CRYSTAL BLSC – 2,5-8 kW – 230 m3

Rendimenti –91,2 – 92,6 %
Dimensionet (W-H-D) – 470 x 1197 x 470 mm
Pesha neto – 140 kg
Konsumi per ore – 0,6 – 1,8 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 15 Kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Standard xhami i ekranit te zi
• Shkembimi i guaskes dhe tubave
• Dere dyshe: Xham i sheshte qeramike brenda. Xhami i jashtem i lakuar i kalitur
• Ventilim i dhomes se perparme me motor te dedikuar, me funksion Comfort
• Ndezese qeramike
• Mundesite e daljes se tymit ne dalje: te rreshtuara nga pas
• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Moduli i urgjences
• Ene djegese e nxjerrshme per pastrim te lehte
• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Kontroll me aparat “dora” te kontrolluar me radio, me funksion termostati

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ajer

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07, 07-10

Types

Stufe