SHPORET ME DRU ALASKA – 12 kW – 344 m3

Rendimenti – 88,6 %
Dimensionet (W-H-D) – 1307 x 860 x 705 mm
Pesha neto – 350 kg
Konsumi per ore – 3,2 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Struktura e trashe prej gize te emaluar: qendrueshmeri e garantuar
• Parmake dhe kapele fundore | Krom i zi
• Dhoma e djegies Nordiker lehtesisht e inspektueshme dhe e zevendesueshme
• Sirtar hiri i levizshem
• Sirtar terheqes per dru (ose objekte)
• Grile prej gize e rregullueshme ne lartesi
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem, terciar i parakalibruar
• Pjate e madhe gatimi (100 cm) per gatimin e njekohshem te disa ushqimeve
• Furre e madhe (78 l) e emaluar me valvul kunder avullit dhe shina te levizshme

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

10-15

Types

Sobe me gatim, Stufe