STUFE ME PELET NORIS – 3,6-12 kW – 344 m3

Rendimenti – 91,4 – 93 %
Dimensionet (W-H-D) – 576x1174x642 mm
Pesha neto – 188 kg
Konsumi per ore – 0,8 –2,7 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 29 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Mangall vetepastrues me motor Brushless
• Mangall i ri “5 yje” + EGR
• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Sonda e dhomes se djegies
• Dere, vater dhe mangall prej gize
• Ndriçues qeramike per ndezje te shpejte
• Ventilim me PRO AIR SETUP (i perjashtuar)
• Integrimi i automatizimit te shtepise me “Alexa” (Amazon).N.B. vetem me modulin WiFi “Grey label” – opsional – dhe duke perdorur aplikacionin Total Control 3.0. Sherbimi dhe pajisja “Alexa” (Amazon) nuk perfshihen
• FPC – Nje sistem adaptiv inovativ per rregullimin dhe mbajtjen konstante te djegies se ajrit me kalimin e kohes
• Motor ingranazhi pa furça per ngarkimin e peletit
• Kontroll i lehte
• Vetekontroll
• Konfigurim i lehte
• Telekomanda me prekje IR me ndriçim te pasme
• LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ajer

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

< 07, 07-10, 10-15

Types

Stufe

Advantages

Linja evolucionit