STUFE ME PELET SABRY BRONZ – 2,5-7 kW-201m3

Rendimenti – 90,9% – 92,2%
Dimensionet (W-H-D) – 456 x 924 x 555 mm
Pesha neto – 86 kg
Konsumi per ore – 0,6 – 1,6 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 15 Kg
Etiketa e energjise – A+

SKU: 1284802 Categories: ,

Description

• Depozita hermetike
• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Vatra, zjarri i deres dhe mangall ne gize
• Ventilim i dhomes se perparme me motor te dedikuar, me funksion Comfort
• Depozita hermetike
• Mundesite e daljes se tymit: prapa
• Shkembyes nxehtesie me siperfaqe rrezatuese
• Dorezë ergonomike
• Ene djegese e nxjerrshme per pastrim te lehte
• Telekomanda me prekje IR me drite te pasme
• LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ajer

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07

Types

Stufe