STUFE ME DRU GEMMA ME FURRE 5.0 – 7,3 kW – 209 m3

Rendimenti – 87,2 %
Dimensionet (W-H-D) – 460x1207x495 mm
Pesha neto – 125 kg
Konsumi per ore – 1,9 kg/h
Diametri i tubit – 120 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar i hirit i nxjerrshem
• Faqe e brendshme e vatres prej gize
• Dyer, siper, baza dhe kornize te emaluar prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi i pas djegies (emetime te uleta)
• Furre çeliku e emaluar prej porcelani 19 l
• Xham qeramik
• Tabaka mbeshtetese e emaluar

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10

Types

Stufe