STUFE ME DRU ORIANA – 8,3 kW – 238 m3

Rendimenti – 85,1 %
Dimensionet (W-H-D) – 636x1313x554 mm
Konsumi per ore – 2,3 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A

Categories: ,

Description

• Sistemi rrezatues i fuqise
• Termostati me vale mundeson ndezjen ose çaktivizimin e ajrosjes/kanaleve ne varesi te temperatures se vendosur
• Doreze ergonomike
• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ventilim i dhomes se perparme me dalje nga poshte
• Dyer prej gize te emaluara, siper dhe perpara
• Shikim i gjere zjarri
• Faqe e brendshme e vatres prej gize dhe Nordiker
• Xham qeramik
• Hyrja e jashtme e ajrit
• Termostati me vale (standarde), lejon ndezjen ose çaktivizimin e ventilimit/kanaleve ne varesi te temperatures se vendosur
• Ekran LCD

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10

Types

Stufe