STUFE ME PELET LINA TOP – 2,5 – 7 kW – 201 m3

Rendimenti – 91,3-94,3 %
Dimensionet (W-H-D) – 478x914x522 mm
Pesha neto – 90 kg
Konsumi – 0,6 – 1,5 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 11 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Rezervuari hermetik
• Dera, vatra dhe mangalli prej gize
• Ndarja e hirit e nxjerrshme
• Ventilimi me PRO AIR SETUP, i perjashtuar
• Mundesite e daljes se tymit: mbrapa, siper
• Shkembyes nxehtesie me siperfaqe rrezatuese
• Ene djegese e nxjerrshme per pastrim te lehte
• Kontroll i lehte
• Konfigurim i lehte
• Telekomanda me prekje IR me drite te pasme
• LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07

Types

Stufe