STUFE ME PELET KLAUDIA -2,5 – 8 kW – 230 m3

Rendimenti – 91,3 – 92,5 %
Dimensionet (W-H-D) – 498x1017x538 mm
Pesha neto – 99 kg
Konsumi per ore – 0,6-1,8 Kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 15 Kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Vatra, zjarri i deres dhe mangalli prej gize
• Shkembyesi i nxehtesise me siperfaqe rrezatuese
• Rezervuari hermetik
• Shikimi i gjere i zjarrit
• Doreza ergonomike
• Vatra e nxjerrshme (vetem nga asistenca e autorizuar)
• Mundesite e daljes se tymit: mbrapa, siper
• Dhoma e perparme ventilim me motor te dedikuar, me funksion Comfort
• Pajisje standarde: telekomande me prekje IR; LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07, 07-10

Types

Stufe