STUFE ME PELET MIRKA -3,2 – 8 kW – 230 m3

Rendimenti – 91,1 – 92,4 %
Dimensionet (W-H-D) – 496x1014x585 mm
Pesha neto – 104 kg
Konsumi per ore – 0,7 –1,8 Kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 15 Kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Rezervuari hermetik
• Dera, vatra dhe mangalli prej gize
• Ventilim dhe kanalizim me PRO AIR SET UP
• Prize qeramike ndriçuese per ndezje te shpejte
• Opsioni i daljes se tymit: mbrapa, siper
• Shkembyes nxehtesie me siperfaqe rrezatuese
• Ndarje hiri e levizshme
• Integrim i automatizimit te shtepise me “Alexa” (Amazon).N.B. vetem me modulin WiFi “Grey label” – opsional – dhe duke perdorur aplikacionin Total Control 3.0. Sherbimi dhe pajisja “Alexa” (Amazon) nuk perfshihen
• FPC – Nje sistem inovativ adaptiv per rregullimin dhe ruajtjen konstante te djegies se ajrit me kalimin e kohes
• Kontroll i lehte
• Vetekontroll
• Konfigurim i lehte
• Telekomande me prekje IR me ndriçim te pasme
• LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07, 07-10

Types

Stufe