SHPORET KALDAJE ME DRU TERMOROSA DSA – 15,5 kW – 444 m3

Rendimenti – 79,9 %
Dimensionet (W-H-D) – 1017x852x662 mm
Pesha neto – 211/226 kg
Konsumi – 4,5 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A
(ECODESIGN 2022)

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Fasada çeliku e emaluar
• Faqe e brendshme e vatres prej gize dhe çeliku
• Pllaka e siperme e gatimit dhe unazat prej gize te lemuar
• Dyert dhe korniza prej gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire djegieje
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Sirtar druri i nxjerrshem
• Furre çeliku e emaluar prej porcelani 41 l
• Pajisja e sigurise DSA (valvula DSA nuk perfshihet)
• Xhami qeramik
• Dalja e tymit djathtas siper ose e pasme
• Tabaka mbeshtetese e emaluar
• Me rregullim te larte grila

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Thermo

M3 heatable

400- 500

Nominal Kw

> 15

Types

Stufe