SOBE KALDAJE ME DRU TERMOROSELLA PLUS EVO – 11,1 kW – 318 m3

Rendimenti – 88,0 %
Dimensionet (W-H-D) – 559x915x533 mm
Pesha neto – 162 – 175 PT kg
Konsumi per ore – 3,0 kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqja e brendshme e vatres prej gize dhe çeliku
• Dere zjarri e emaluar prej gize
• Valvula termostatike e ajrit
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Pajisja e sigurise DSA (valvula DSA nuk perfshihet)
• Xham qeramike
• Veshje majolike e punuar me dore

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Thermo

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

10-15

Types

Stufe