SOBE KALDAJE ME DRU TERMOROSA XXL DSA – 16,8 kW – 481m3

Rendimenti – 87,5 %
Dimensionet (W-H-D) – 1075 x 861 x 696 mm
Pesha neto – 286 kg
Konsumi per ore – 4,5 kg/h
Diametri i tubit – 160 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 7017585 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqja e brendshme e vatres prej gize dhe çeliku
• Pjata e siperme e gatimit dhe unazat ne gize te lemuar
• Dyer, fasade dhe kornize te emaluar gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Sirtar druri i nxjerrshem
• Pajisja e sigurise DSA (valvula DSA nuk përfshihet)
• Xham qeramike
• Dalja e siperme qendrore ose e pasme e tymit
• Tabaka mbeshtetese e emaluar
• Rrjetë furre Inox
• Kit 2 pllaka te zeza 10×10 cm

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Thermo

M3 heatable

400- 500

Nominal Kw

> 15

Types

Stufe