SHPORET ME DRU MILLY – 8,7 kW – 249 m3

Rendimenti – 89,1 %
Dimensionet (W-H-D) – 1050x865x670 mm
Pesha neto – 217 kg
Konsumi per ore – 2,3 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Marrja e ajrit te jashtem
• Ngrohes i larte i ushqimit (opsionale)
• Dere zjarri prej gize me xham dopio, xhami qeramike e brendshme
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem me nje pajisje te vetme terheqjeje per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Kembet per pastrim te lehte
• Furre çeliku e emaluar porcelani 78 l
• Xham qeramike
• Dyer, fasade dhe kornize te emaluar gize
• Pjata e siperme e gatimit dhe unazat ne gize te lemuar
• Tabaka mbeshtetese e emaluar
• Rrjete furre

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10

Types

Sobe me gatim, Stufe