SHPORET ME DRU ROSETTA SINISTRA BII STEEL – 7,3 kW – 209 m3

Rendimenti – 80,0 %
Dimensionet (W-H-D) – 885x843x572 mm
Pesha neto – 139 kg
Konsumi per ore – 2,0 kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e energjise – A

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Fasade çeliku e emaluar
• Faqen e brendshme te vatres prej gize
• Pjata e siperme e gatimit dhe unazat ne gize te lemuar
• Dyer dhe korniza prej gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Sirtar druri i nxjerrshem
• Furre çeliku e emaluar porcelani 28 l
• Xham qeramike
• Dalja e siperme majtas ose e pasme majtas tymi
• Tabaka mbeshtetese e emaluar

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10

Types

Sobe me gatim, Stufe