STUFE ME PELET TEOREMA PLUS – 3,5-12 kW – 344 m3

Rendimenti – 92,0 – 94,0 %
Dimensionet (W-H-D) – 569x1151x598 mm
Pesha neto – 206 kg
Konsumi per ore – 0,8 – 2,7 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 29 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Shkembyesi i guaskës dhe tubave
• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Depozita e magazinimit te peletit me kapacitet te larte (~ Kg 30)
• Ventilim i dhomes se perparme me dy motore te dedikuar, me funksion Comfort
• Sistem dy kanalesh me dy motore te dedikuar deri ne 8 mt., termostabil, i perjashtuar
• Mundesite e daljes se sistemit te kanalizimit (Ø80 mm): prapa
• Shikim i gjere zjarri
• Doreze ergonomike
• Mundesite e daljes se tymit ne dalje: rreshtuar pas, rreshtuar siper
• Vater e nxjerrshme (vetem me asistence te autorizuar)
• Telekomanda me prekje IR
• LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

< 07, 07-10, 10-15

Types

Stufe