STUFE ME DRU SUPER JUNIOR I ZI GIZE – 5,0 kW – 143 m3

Rendimenti – 80%
Dimensionet (W-H-D) – 360x771x419 mm
Pesha neto – 64 kg
Konsumi per ore – 1,5 kg/h
Diametri i tubit – 120 mm
Etiketa e energjise – A

SKU: 7111076 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqen e brendshme te vatres prej gize
• Dera, pjesa e siperme, bazamenti dhe korniza e emaluar prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Xham qeramike
• Doreza bronzi me krom
• Shaker rrjete

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07

Types

Stufe