STUFE ME DRU FLO – 8,3 kW – 238 m3

Rendimenti – 85,01 %
Dimensionet (W-H-D) – 678x1200x560 mm
Pesha neto – 194 kg
Konsumi per ore – 2,3 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 7114500 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Vatra flake vertikale
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Dera e zjarrit prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Ventilim i rregullueshem i dhomes
• Marrja e ajrit te jashtem
• Sistemi rrezatues i energjise (PRS)
• Xham qeramike
• Shikim i gjere zjarri
• Veshje majolike e punuar me dore

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

07-10

Types

Stufe