STUFE ME DRU STEFANY ME FURRE BII – 10,6 kW – 303 m3

Rendimenti – 85,1%
Dimensionet (W-H-D) – 660x1300x586 mm
Pesha neto – 371 kg
Konsumi per ore – 2,9 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqen e brendshme te vatres prej gize
• Dere zjarri e emaluar prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Furre çeliku e emaluar porcelani e nxjerrshme 24 l
• Mbajtes i hyrjes
• Xham qeramike
• Shikim i gjere zjarri
• Veshje majolike e punuar me dore

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

10-15

Types

Stufe