STUFE ME DRU ROSSELLA PLUS ME FURRE EVO – 9,1 kW – 260 m3

Rendimenti – 86%
Dimensionet (W-H-D) – 559x1359x536 mm
Pesha neto – 219 kg
Konsumi per ore – 2,4 kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqen e brendshme te vatres prej gize
• Pjesa e siperme, dera dhe bazamenti prej gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshëm per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Sirtar druri i nxjerrshem
• Furre çeliku e emaluar porcelani 37 l
• Xham qeramike
• Tabaka mbeshtetese e emaluar

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

07-10

Types

Stufe