STUFE ME DRU ROSSELLA R1 BII – 8,8 kW – 252 m3

Rendimenti – 80%
Dimensionet (W-H-D) – 578x915x586 mm
Pesha neto – 170 kg
Konsumi per ore – 2,4 kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e energjise – A

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqen e brendshme te vatres prej gize
• Pjesa e siperme, dera dhe bazamenti prej gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Xham qeramike

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

07-10

Types

Stufe