STUFE ME DRU CONCITA – 11,8 kW – 338 m3

Rendimenti – 86.4%
Dimensionet (W-H-D) – 559x1545x569 mm
Pesha neto – 185 kg
Konsumi per ore – 3,2 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Dyer te emaluara prej gize, pjesa e siperme, bazamenti dhe korniza
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Sistemi EPS per rikuperimin e nxehtesise me tub te emaluar (Ø 150 H 500) me turbolator te brendshem
• Xham qeramike
• Veshje majolike e punuar me dore

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

10-15

Types

Stufe