STUFE ME DRU DANTE – 8,8 kW – 252 m3

Rendimenti – 85,5%
Dimensionet (W-H-D) – 822x1055x550 mm
Pesha neto – 158 kg
Konsumi per ore – 2,4 kg/h
Diametri i tubit – 160 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sistemi EPS per rikuperimin e nxehtesise
• Marrja e jashtme e ajrit
• Rrafshi i zjarrit me dysheme te ulet per vizion te madh flake
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Sirtar i hirit i nxjerrshem
• Struktura e futur e mbuluar me çelik te lyer
• Dera dhe grila prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Dere e kthyeshme

Tre variante instalimi:
qendrim i lire
dimensionet: 822x1055x550 mm – pesha neto: 158 kg
me stolin horizontal (opsionale)
dimensionet: 1490x1525x550 mm – pesha neto: 211,5 kg
me mbajtese druri

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

07-10

Types

Stufe