STUFE ME DRU ESTER BII – 7,5 kW – 215 m3

Rendimenti – 80%
Dimensionet (W-H-D) – 540x950x478 mm
Pesha neto – 243 kg
Konsumi per ore – 1,9 kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e energjise – A

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Dyer ne gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Xham qeramike
• Shikim i gjere zjarri

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10

Types

Stufe