STUFE ME DRU ESTER ME FURRE EVO – 8,2 kW – 235 m3

Rendimenti – 86,7 %
Dimensionet (W-H-D) – 540x1300x478 mm
Pesha neto – 317 kg
Konsumi per ore – 2,2 kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Dyer ne gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Furre çeliku e emaluar porcelani 22 l
• Xham qeramike
• Shikim i gjere zjarri
• Tabaka mbeshtetese e emaluar

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10

Types

Stufe